Zorg uit vertrouwde handen, zorg uit ons hart!

Welkom bij Kraamzorg Anne

Wat fijn dat je meer wilt weten over Kraamzorg Anne. Wij vertellen met alle plezier wat je van ons kunt verwachten.

Je wilt natuurlijk de allerbeste zorg voor zowel je baby als voor jezelf. Dat is waar wij, Kraamzorg Anne, voor kunnen zorgen! Wij hebben alle aandacht voor jou en je gezin en bij ons kun je rekenen op een warme en liefdevolle benadering.

Meer dan een kraamzorgbureau

Wij ondersteunen je tijdens een zeer bijzondere tijd in jouw leven: de kraamperiode. Zo heb je een zorgeloze kraamtijd. Kraamzorg Anne is ruim dertien jaar geleden ontstaan door de groeiende vraag naar cliëntgerichte kraamzorg. Onze zorg is laagdrempelig, herkenbaar en volledig op jou (en je gezin) afgestemd. Heb je speciale zorg nodig of specifieke vragen? In dat geval kunnen wij je in contact brengen met zorgprofessionals, zoals bijvoorbeeld lactatiekundigen, een borstvoedingcoach, bekkenbodemfysiotherapeuten, etc. Ook bieden wij regelmatig een cursus borstvoeding aan. Uiteraard gaat alles in overleg en staan jij (en je gezin) bij alle beslissingen en overwegingen centraal.

Waarom is Kraamzorg Anne extra bijzonder?

Kraamzorg Anne is er voor álle moeders. Dus ook voor de moeders die net dat beetje extra aandacht nodig hebben. Tienermoeders, moeders met een taalbarrière of moeders die een andere culturele achtergrond hebben. Ons team bestaat uit professionele kraamverzorgenden die verschillende talen machtig zijn. In combinatie met een liefdevolle benadering en een deskundige aanpak garanderen wij zorg op maat.

Logo Iedereen HBO
HKZ logo twee
logo sbb