Zorg uit vertrouwde handen, zorg uit ons hart!

Waarom Kraamzorg Anne

-Wij bieden de beste zorg voor moeder en kind.

-Wij streven naar een vaste kraamverzorgende per gezin tijdens de kraamperiode.

-Onze intaker komt voor een eerste kennismakingsgesprek bij jou thuis, geeft informatie over onze werkwijze en neemt al je wensen en behoefte door.

-Wij garanderen de zorguren die tijdens het intakegesprek als indicatie worden gegeven, dit wordt bepaalt volgens het landelijk indicatie protocol (lip).

-Onze kraamverzorgenden worden regelmatig bijgeschoold door geaccrediteerde trainingscentra vanuit het Kennis Centrum Kraamzorg en zijn in het bezit van een EHBO- en borstvoedingscertificaat.

-Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor partusassistentie tijdens jouw eventuele thuisbevalling.

-Na de kraamperiode is Kraamzorg Anne in staat om gespecialiseerde zorg in te schakelen. Dit doen wij in samenwerking met de wijkverpleegkundige die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld katheterzorg en wondverzorging.

-Wij zijn onder andere ook gespecialiseerd in het bieden van zorg aan multiculturele gezinnen. Onze kraamverzorgenden spreken diverse talen.

-Tijdens onze zorg staan mama en baby centraal maar er wordt uiteraard ook aandacht geschonken aan de andere gezinsleden. Als er al kinderen zijn worden deze zoveel mogelijk betrokken bij de zorg voor de baby.

-Wij bieden een breed scala aan cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten die inspelen op jouw vragen, zorgen en wensen.

-Wij werken nauw samen met onder andere een lactatiekundige en bieden diverse andere diensten aan zoals; verhuur van borstkolven, weegschalen, bedverhogers en ruggensteun via de welzorg centra in de regio.

Wij zorgen ervoor dat u een zorgeloze kraamperiode tegemoet gaat!

Logo Iedereen HBO
HKZ logo twee
logo sbb