Zorg uit vertrouwde handen, zorg uit ons hart!

Cadeaus bij het aanmelden (Zuid-Holland)

Om jou van harte welkom te heten bij Kraamzorg Anne en om de geboorte van een nieuw leven te vieren geven wij een cadeau bij het aanmelden. Deze cadeaus verschillen per regio, dus kijk snel hieronder welke cadeaus er op jou staan te wachten!

Gratis Postnatale Aroma therapeutische massage
Tijdens de kraamtijd maak je kennis met de voordelen van aromatherapie. Emotionele en lichamelijke ongemakken kunnen daarmee verlicht worden. Ter aanvulling daarop bieden wij jou een cadeaubon voor een Postnatale Aroma therapeutische Massage behandeling bij praktijk Embody in den Haag. Zo helpen we jou om weer een stapje dichterbij jezelf te komen als vrouw en als moeder. Een cadeaubon is in te wisselen voor alle behandelingen van Embody.  Denk aan bijvoorbeeld een keizersneebehandeling, zwangerschapsmassage, kraambedbehandeling of lymfedrainage. Vraag ons naar de voorwaarden.

Gratis Prénatal bon
Ook als je net bevallen bent, heb je nog altijd spullen nodig voor je baby. Dat komt mooi uit, want Kraamzorg Anne biedt je een Prénatal cadeaubon aan. Wil je hier meer over weten? Vraag ons dan naar de voorwaarden.

Logo Iedereen HBO
HKZ logo twee
logo sbb