Zorg uit vertrouwde handen, zorg uit ons hart!

Het intakegesprek

Tijdens een zwangerschap komt er veel op u af! Geen zorgen! Kraamzorg Anne zorgt ervoor dat uw kraamperiode tot in de puntjes verzorgd wordt. Het begint bij een intakegesprek. Wat kan ik van de kraamverzorgende verwachten? Hoeveel zorguren kan ik dagelijks ontvangen? Heb ik recht op avondzorg? Wordt er rekening gehouden met mijn voedingsvoorkeuren? Wordt de kraamzorg vergoed door mijn zorgverzekeraar? Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op de bevalling en kraamtijd?

Tijdens dit uur kunnen wij in alle gemak al uw vragen en nog veel andere zaken rondom de bevalling bespreken. Van belang is dat de juiste match tijdens de zorg voor u wordt gerealiseerd.

Kraamdossier: een leuke herinnering voor later

In het kraamdossier staan leuke weetjes, allerlei informatie en praktische tips omtrent de bevalling en kraamperiode. Alle controles van zowel moeder als baby worden nauwkeurig bijgehouden en dagelijks genoteerd in het kraamdossier. Alle afspraken met uw kraamverzorgende en/of verloskundigen kunt u hierin terugvinden. Dit is niet alleen functioneel, maar ook een leuke herinnering voor later voor u en uw baby!

Heb je moeite met de Nederlandse taal en is er niemand die je hierin kan ondersteunen tijdens het intakegesprek, dan houden wij daar rekening mee!